Docenten

Asmae Rbib is juridisch afgestudeerd, een onderneemster, moeder van drie kinderen, yoga docente en een sportieve levensgenieter!

Meer dan twintig jaar is yoga een belangrijk onderdeel van mijn leven. Na een zware periode in mijn leven zowel lichamelijk als zakelijk kwam ik erachter dat ik meer met yoga wilde gaan doen. Ik wilde yoga niet als wekelijkse sportbeoefening maar meer als een leefstijl in mijn leven. Ik kreeg van yoga zoveel energie en ervaarde tegelijkertijd meer rust. Zo kwam ik meer in balans en kon ik ineens alle drukte in mijn leven aan.

Yoga is niet zweverig zoals veel mensen denken en dat wil ik aan iedereen laten zien. In balans zijn door yoga, elke dag weer! Ik bied mensen handvatten om balans te vinden tussen inspannen en ontspannen, balans houden in moeilijke tijden maar ook in goede tijden intens van hun leven te leren genieten. Mijn lichamelijke klachten zijn al jaren verdwenen en daarom is yoga voor mij een recept voor een gezond, krachtig en gelukkig leven.

Om anderen dit te laten ervaren is ben ik in 2017 begonnen met een vierjarige opleiding bij Saswitha yoga en wijsbegeerte en heb ik deze in 2021 met een diploma afgesloten. Een prachtige opleiding waarbij ik Hatha yoga, Zwangerschapsyoga, Ayurvedsiche massage en Adem & adem therapie heb behaald.

Ook geef ik individuele begeleiding door middel van privé yoga. Mijn yogalessen kenmerken zich door persoonlijke aandacht en ontspannen lessen met een uitdagend randje eraan, zonder oordeel en altijd binnen ieders mogelijkheden.

"In balans zijn door yoga, elke dag weer!"

yoga1